Zo staat Beatstad Radio ervoor

In het afgelopen jaar hebben heel wat nieuwe luisteraars Beatstad Radio gevonden. Net als muzikanten en bands: veteranen èn nieuwkomers. Want aan de muzikale helden van straks bieden we eveneens een podium. Ook in de letterlijke betekenis van het woord. Binnenkort denken we daar via onze sociale media meer over te kunnen vertellen.

Via onze sociale media heeft u al wel meegekregen dat Beatstad niet alleen maar radiomuziek biedt maar ook echte optredens organiseert. Beatstad Radio Second Sunday Special Events doet dat in Popradar Den Haag in Loosduinen in wat vroeger het Haags Popcentrum heette. Voor wie dat wil wordt zo’n tweede zondag van de maand een hele belevenis: met muzikanten ontmoeten, praatje met ze maken en aan het eind van de middag, begin van de avond een vorkje met ze meeprikken. Want voor wie dat wil is er dan ook een lekkere maaltijd.

Twee keer inmiddels was de tweede zondag van de maand Beatstaddag. Die de bezoekers erg op prijs stelden, horen we telkens weer. Want wat is er mooier dan helden van vroeger nog volop in actie te zien en te horen hoe muzikanten met een uitstekende staat van dienst de muziek van hùn helden spelen. En al is het technisch gezien nog wat vroeg om erover te beginnen: al die optredens willen wij van Beatstad Radio ook filmen. Door cameramensen van RTV Discus die als het even kan optredens live streamen en in elk geval opnemen om later als bijvoorbeeld een podcast aan te bieden.

En natuurlijk horen we graag van u welke muzikanten zo lekker aan de weg timmeren dat Beatstad Radio er niet aan voorbij kan. Laat maar weten!

Hans Borrias

Voorzitter Beatstad Radio

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.