Zanger/gitarist Toine aast op Grote Prijs van Nederland

Snelgroeiende nagels; maar hopen dat Toine Scholten die heeft. Want als zanger/gitarist Toine staat de Hagenaar op de tiende plek (stand van 26 maart) van de Grote Prijs van Nederland. Met een live versie van het nummer ‘I Can’t Take It Back’ waarop tot de laatste zondag van maart 2227 mensen op hebben gestemd. Nagelbijten dus voor Toine tot hij hoort of hij voldoende stemmen heeft opgehaald om begin april zijn opwachting te maken in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Stemmen? Tik op http://bit.ly/3Jfka4S. Eerst liedje horen? De edit versie van ‘I Can’t Take It Back’ staat op https://www.youtube.com/watch?v=N_Ir5D9VTfE.

Gitarist/ zanger Toine timmert aardig aan de weg. Met zijn band speelde hij op verschillende festivals en in diverse clubs. Paard van Troje bijvoorbeeld, poppodium De Vorstin, op de Keymusic Stage van het North Sea Jazz Festival en bij Poppodium P60. Om maar wat te noemen. Met een soepele stem en een strakke gitaar combineert hij een magisch popgeluid met subtiele invloeden uit jazz en funk, hoorden mensen die weten waar ze het over hebben. Candy Dulfer bijvoorbeeld: “Een multitalent met soul, durf en heel veel passie!” Radiogastheer Jeroen Kijk in de Vegte: ‘‘Funk met een hoofdletter F!’’ En bij Beatstad Radio, bekend van https://www.beatstad-radio.nl/  is hij inmiddels ook geen onbekende meer. Tik hier maar even op: https://www.facebook.com/profile/100065113267739/search/?q=toine

Voor wie op het punt staat Google te vragen wat de Grote Prijs van Nederland ook alweer is: dat is een muziekcompetitie die al sinds 1983 bestaat en de carrières van onder andere Junkie XL, Typhoon en Eefje de Visser flink vooruit heeft geholpen. De organisatie “wil er zijn voor de professionele en artistieke ontwikkeling van talenten. Wij bieden artiesten de handvaten om écht succesvol en bekend te worden binnen de muziekindustrie!”

Voor de halve finale is de Pandorazaal van TivoliVredenburg in Utrecht afgehuurd. De acts moeten daar op 8 en 15 april muziekprofessionals , juryleden en fans bewijzen dat ze muziek- en entertainmentprofessionals zijn. De talenten uit de Top Vijf treden op 13 mei voor de finale van de Grote Prijs weer op in TivoliVredenburg waar ze zich moeten bewijzen als vooraanstaande live-artiesten.

https://www.toinemusic.com/

 

 

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.