The Handsome Hound Dogs spelen 5 februari in ‘t Hoekpandje

Of wij van Beatstad Radio bekend willen maken dat The Handsome Hound Dogs op zondag 5 februari in ‘t Hoekpandje in de Haagse binnenstad spelen, vroegen The Handsome Hound Dogs. “Alwaar wij de bezoekers van zekere en onzekere leeftijd gaan trakteren op een lekker potje blues. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus wees welkom voor weer een lekkere zondagmiddag/avond vol blues.” Dat willen wij van Beatstad Radio wel. En dan nemen we meteen maar de gelegenheid te baat om te vragen of er nog meer bluesbands zijn die ergens optreden in, vooruit dan maar, Den Haag èn omgeving. Laat maar weten via beatstadradio@gmail.com.

The Handsome Hound Dogs, want daar waren we gebleven, spelen vuige, swampy bluesrock afgewisseld met swingende shuffles en rock n’ roll, zegt zanger/gitarist Jeffrey Dijkhuizen. Met gitarist Cor Kleijn, bassist Patrick de Jong en drummer Mart v/d Wiel speelt hij “klassiekers van B.B. King, ZZ Top en Eric Clapton tot moderner werk van Gary Clark Jr. en Samantha Fish” en “belooft het een dampend avondje blues te worden”. Voor als 5 februari niet zo goed uitkomt: The Handsome Hound Dogs spelen op 16 februari in Café Animo, ook in Den Haag.

Als dat te lang duurt: The Handsome Hound Dogs staan ook op YouTube met https://youtu.be/4Vun09G0QWE, https://youtu.be/o987kK91zoc, https://youtu.be/sNoeqQrbwv8, https://youtu.be/NO4zc4QWjE0 en https://www.facebook.com/thehandsomehounddogs/

Of kijk op http://thehandsomehounddogs.com/ en http://thehandsomehounddogs.com/

 

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.