Take it Easy: Beatstad Radio brengt roemruchte Houtrustconcerten terug

Take it Easy: Beatstad Radio brengt roemruchte Houtrustconcerten terug
 
Een nieuw evenement van Beatstad Radio brengt een stukje Haagse muziekhistorie terug. Dat gebeurt in de middag, vroege avond van 6 november. Dan treedt in de grote zaal van Popradar(*) Take it Easy, a Tribute to The Eagles op. Tussen 15:00 en 19:00 uur speelt deze band voor de allereerste keer in Den Haag. Er is dan niet alleen muziek: voor wie wil wordt de tafel gedekt om te genieten van een smakelijke maaltijd met alles wat er zoal bij hoort. En kijk, lijkt dit initiatief van Beatstad Radio Special Events dus niet heel veel op de roemruchte Houtrustconcerten van vroeger?
 
Take it Easy: vier doorgewinterde muzikanten die met liefde en plezier de mooiste songs van The Eagles spelen; ook de wat stevigere songs van deze legendarische Amerikaanse country-rock band. Louis Drabbe zingt ze en speelt gitaar, met Eddy de Jong basgitaar, Ben Blue gitaar en Koert Kardol drums. Allemaal draaien ze al heel lang in de eredivisie van de muziek en sommige ‘Easy Eagles’ geven hun vakkennis ook door aan leerlingen van hun eigen muziekschool.
 
Over Take it Easy valt nog veel meer te vertellen, maar dat staat allemaal al op https://takeiteasy.band/. Daar is ook een selectie te vinden met beeld en geluid van de Eagle-songs die de band speelt. Inclusief die ene waaraan de tribute-band zijn naam ontleent.
 
 
(*)Popradar Den Haag, Burgemeester Hovylaan 12, 2552 AW Den Haag
Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.