RockArt zet de deur graag open voor Beatstad Radio

Het was een komen en gaan van gasten bij RockArt in Hoek van Holland tweede paasdag. Beatstad Radio deed daar een rechtstreekse uitzending via https://www.beatstad-radio.nl/. Gemist? Langs willen komen maar niet gedaan? Bij https://rockart.nl/ zetten ze graag nog eens de deur open voor zo’n Beatstad Radio-dag. Dan laten ze ook graag zien wat ze allemaal in huis hebben over de Nederlandse Popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren vijftig tot heden. En het moet al raar lopen willen ze dat ene plaatje ook niet in de aanbieding hebben.

Techniekers, presentatoren en mensen die er op een andere manier voor zorgen dat het bij Beatstad Radio allemaal gesmeerd raakten gezellig aan de praat met muzikanten die hun verhaal kwamen doen en met bezoekers die het uitstapje van Beatstad Radio te baat namen om bij RockArt rond te kijken. En om te zien hoe vijf leden voor het leven als dank voor hun keuze een op naam gesteld certificaat ontvingen. Overigens kan iedereen die dat wil nog steeds lid worden voor het leven. Het bijbehorende certificaat ligt al klaar!

Technisch was het een spannende dag: live tussen elf en vijf uitzenden op locatie vergt wel wat. Maar het is goed te doen, stelde iedereen vast die er met kennis van zaken over meepraatte. Alleen jammer van dat draadje dat een eigen leven ging leiden en liet horen hoe stilte ook alweer klinkt. Daarom nemen ze bij Beatstad Radio een extra rol plakband mee wanneer ze weer op locatie programma’s maken. Wie heeft daar een idee voor?

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.