Portland Rider zingt over een bloemetje en een schlemielige cadeaubon

Wij van Beatstad Radio horen ze altijd graag: Portland Rider! Da’s niet alleen een band met goeie muzikanten: da’s ook een band met muzikanten die wat te vertellen hebben. Luister maar eens naar Once dat nu bij Beatstad Radio Plaat van de Week is. Dit zegt gitarist en songwriter Rick Kusters van Portland Rider erover: “Het nummer gaat over het grote verschil tussen arm en rijk in de wereld. Maar ook bijvoorbeeld in Nederland, waar iemand 45 jaar krom gelegen heeft voor het bedrijf en dan aan het eind van z’n loopbaan bij het oud vuil wordt gezet met een bloemetje en een schlemielige cadeaubon.”

Met een beetje goeie wil over niet al te lange tijd ook ergens een keer live te horen. Portland Rider werkt hard aan een programma met twaalf nummers, bij elkaar ongeveer een uur plus tien minuten muziek, om op bijvoorbeeld een festival te spelen. De band gaat de nummers binnenkort voor de camera oefenen om met de video’s programmeurs ervan te overtuigen dat ze niet om Portland Rider heen kunnen. En dan moet het wel heel raar gaan als je die video’s niet een keer ook bij Beatstad Radio  ziet.

Achter Portland Rider zitten liedjesmaker Rick Kusters met gitaar, dobro en achtergrondzang; Izzy Power als leadzanger; Angelique Ramkhewan als lead- en achtergrondzangeres; Jeffrey Bax als bassist en achtergrondzanger en drummer Nildo Lopes.

Meer weten: https://portlandrider.com/

Dit delen:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.