Parkpop hoort echt in het Zuiderpark

Daar zijn wij van Beatstad Radio dus ook bij: de ‘Parkpop hoort echt in het Zuiderpark jamsession’. Komende zondag is dat, vanaf pakweg een uur of twee in de middag tot om en nabij acht in de avond. Of later, als het weer het toelaat. Maar dat schijnt goed mee te vallen. Een mooie gelegenheid om langs te komen en een mooie sticker op te halen met https://www.beatstad-radio.nl erop.

Wie mee wil doen met de ‘Parkpop hoort echt in het Zuiderpark jamsession’ moet daarvoor naar de in/uitgang van het Zuiderpark aan de Vreeswijkstraat. Daarna links afslaan en dan vindt het zich vanzelf. Wat er daarna gebeurt wijst zich ook vanzelf. Al heel wat muzikanten lieten weten een stukje te willen meespelen op de ‘Parkpop hoort echt in het Zuiderpark jamsession’. Dus het moet al raar lopen wil het geen succes worden.

Nu we hier al lezend zijn aangekomen willen wij van Beatstad Radio nog even op de kleine lettertjes wijzen. Meedoen op welke manier dan ook is voor eigen rekening en risico, dat is één. En twee: buiten gras is er niets. Geen elektra voor apparatuur en instrumenten, geen kramen met eten en drinken, geen dekens of matten of zeilen tegen parkbeestjes. En er is ook geen organisatie om aan te spreken als er iets anders loopt dan gedacht.

Maarre: het zou toch zomaar eens best gezellig kunnen worden daar in het Zuiderpark!

Beeld: Gabriel Gurrola/Unsplash

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.