‘Parkpop hoort echt in het Zuiderpark’ kan een mooie traditie worden

Mensen met een moderne telefoon waarop je de buien voorbij ziet trekken hadden er alle vertrouwen in: het wordt een mooie dag voor ‘Parkpop hoort echt in het Zuiderpark’. Dat zou zomaar eens een mooie traditie kunnen worden, denken wij van Beatstad Radio, te vinden op www.beatstad-radio.nl. Mooi weer, fietstassen vol eten en drinken en allemaal muzikanten die de stemming erin houden. En een makkelijk tuinstoeltje. Want de grond voelt naarmate de dag vordert wel erg hard aan.

Of er nou nog veel mensen bij ‘Parkpop hoort echt in het Zuiderpark’ waren hoorden wij van Beatstad Radio vragen. Ons antwoord: genoeg om het gezellig te maken! Als het gezellig is, zijn er nooit genoeg mensen en kan er altijd nog wel eentje bij. Het moet zoals in het begin van Parkpop zijn geweest, hoorden we. Met muzikanten die spontaan met anderen meespelen en bezoekers die spontaan meezingen. Het trok allemaal de aandacht van fietsers en wandelaars die voorbij kwamen. Sommigen namen even pauze , schoven aan en vroegen: wat is dit? ‘Parkpop hoort echt in het Zuiderpark’, hoorden ze. Wie Parkpop uit het Zuiderpark kende, kon zich daar wel wat bij voorstellen.

Nog een keer? Zeker weten. Is het niet meer dit jaar dan toch in elk geval het volgende. Zodra het weer is, moet je maar eens langskomen. Wij van Beatstad Radio laten het tijdig weten via www.beatstad-radio.nl.

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.