Nieuw nummer van Miss Merch – luisteren dus!

Franka Janssen, a.k.a. Miss Merch, schrijft al jaren teksten waarbij ze met haar band de muziek componeerde. Toen haar laatste band uit elkaar viel bleven veel teksten op de plank liggen.
Toen ze op een dag las dat Reniet Vrieze, zanger van The Pilgrims, sessies doet met zangers die graag hun eigen muziek willen opnemen onder zijn bezielende leiding stuurde ze hem direct een bericht.
Zo kwam het dat Miss Merch 1x in de 2 weken bij Reniet in de studio zat waar hij muziek zette onder haar teksten. Door corona heeft de samenwerking noodgedwongen stil gelegen, maar afgelopen vrijdag zaten ze weer in de studio waar de laatste hand gelegd werd aan het nummer “Magic Woman”.
Het nummer gaat over een man die het allemaal niet zo goed meer weet. Magic Woman wacht haar moment af om hem te laten weten dat er wel degelijk iemand voor hem is en om hem geeft.
Het is een nummer geworden met een duister kantje, maar ook met hoop. In het nummer hoor je invloeden van o.a Nina Hagen en Rammstein.

Dit delen:

Franka Janssen

Mijn naam is Franka Janssen, ik ben 54 jaar en woon in Zoetermeer. Ik zing, speel ukelele en drum, ben de chauffeur van Hans Vandenburg en doe de merchandise voor zowel hem als Gruppo Sportivo. Daarnaast loop ik al sinds 1979 mee met Herman Brood & his Wild Romance. Ik ben tevens popfotograaf waardoor ik inmiddels aardig wat contacten heb opgedaan in de muziek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.