Mowelan & Rubenson presenteren hun kersttrack Colored Lights

Daar moet jij dus ook bij zijn: op 23 november van 20:00 tot 22:00 uur in The Greyspace aan de Paviljoensgracht 20-24 in Den Haag. Mowelan & Rubenson presenteren dan voor een select gezelschap hun kersttrack Colored Lights. “Uptempo eighties music that will bring back nostalgic and magical feelings” zeggen Mowelan (Ed van der Molen) en Rubenson (Ruben de Gilde) over hun internationale seizoensnummer. Op 25 november komt Colored Lights officieel uit. En op 6 december verschijnt de videoversie van hun kerstnummer.

Colored Lights is niet zomaar een liedje voor de kersttijd: het is een langgekoesterde droom, zeggen Mowelan & Rubenson. Tien jaar geleden geschreven en in de technische handen van Huub Reijnders en Jan Kooper uitgewerkt tot een nummer van internationale allure. Cloud9 en MeetMeThere van Fred van Kruining zorgen ervoor dat de track straks overal op de wereld te horen is.

 

Mijlpaal

Een mijlpaal voor Mowelan & Rubenson dus. Die gelegenheid laten ze niet ongemerkt voorbij gaan. Op 23 november houden ze daarom een releaseparty voor hun nieuwe nummer. En jou zien ze dan ook graag aan de Paviljoensgracht 20-24 in Den Haag. Om met bubbels in de hand Colored Lights te horen, naar de videoclip te kijken, kennis te maken met het productieteam en een lekker glaasje te heffen op het succes dat, het kan niet anders, Mowelan & Rubenson daarna wacht. Presentator Hans Borrias, bekend van Beatstad Radio op www.beatstad-radio.nl, maakt er een onvergetelijke eighties-avond van.

Langskomen? Laat het even weten via beatstadradio@gmail.com

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.