Mag ik bij Beatstad Radio een programma komen maken?

Bij Beatstad Radio horen we die vraag wel vaker: mag ik bij jullie een programma komen maken? Dan zeggen we altijd: jazeker! En vragen dan meteen: ben je al lid van Beatstad Radio? Want dat willen we dan wel graag: dat je eerst lid wordt en dan programma’s maakt. Het lijkt wat flauw, maar zonder leden komt ook https://www.beatstad-radio.nl niet verder.

Leden hebben bij Beatstad radio heel wat streepjes voor. Want wil je een programma maken dan kun je bij Beatstad radio leren hoe je dat technisch aanpakt. Hoe je een praatje vastlegt en dat met muziek monteert. En hoe je dat praatje maakt. Want alleen maar zeggen welk plaatje je hebt gedraaid en welk plaatje klaarligt is een beetje saai. Al is zelfs dat iets waar je nog erg je best op moet doen om het goed te doen. Je verkijkt je daar maar al te makkelijk op. Dat leer je dus allemaal als lid van Beatstad Radio.

Als lid krijg je ook mooie kortingen op allerlei activiteiten van Beatstad Radio. En je steekt ook nog wat op van speciale cursussen en workshops voor leden. Muziek maken bijvoorbeeld op een keyboard of een gitaar. Het zijn geen vakopleidingen maar beknopte introducties die nieuwsgierig maken. En wie het een beetje snapt, kan de wereld verbaasd laten staan met bijvoorbeeld een mooie blues. Die je dan zo af en toe wel moet blijven oefenen, zeggen we er dan bij om ‘em niet kwijt te raken.

Bij Beatstad Radio kun je die blues overigens straks ook opvragen via de ledenbibliotheek. In die bibliotheek gaan we allerlei muziek verzamelen. Liedjes, heel veel liedjes , instrumentale nummers, wat al niet. Allemaal in te zien als je lid bent. Dan kun je straks ook dubbele bladmuziek met niet al teveel koffievlekken erop ruilen voor iets wat je al heel lang zoekt en wat iemand toevallig dubbel heeft. Kijk bij gelegenheid maar eens op https://www.beatstad-radio.nl/nieuws hoever het met die plannen staat.

Nog even dit: bij Beatstad Radio weten we ook niet alles. Daarom stellen we het erg op prijs van onze leden te horen wat we nòg meer voor onze leden kunnen doen. Misschien iets waarvan je zegt: hoe kun je dàt nou vergeten! We krijgen het graag mee.

Dit delen:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.