Lid worden van Beatstad Radio: ik teken ervoor!

Leden: die hebben bij Beatstad Radio heel veel streepjes voor. Het begint er al mee dat ze aangesloten zijn bij een bijzonder radiostation. Dat mogen we best zo zeggen, want dat is ook zo. Je hoort het elke dag via https://www.beatstad-radio.nl!

Dat is één. En twee: Beatstad Radio heeft allemaal bijzondere verrassingen voor de leden. Kortingen bijvoorbeeld van maar liefst vijftig procent op kaartjes voor allerlei activiteiten van Beatstad Radio. Festivals met bands van vroeger die nog eens voordoen hoe het ook alweer moet. Met optredens van tributebands die laten horen waarom ze een groep dus zo goed vinden. En met bands van nu waarvan je straks kunt zeggen: daar was ik toen bij. Met Beatstad Radio!

Bij Beatstad Radio hebben ze nog veel meer speciaal voor leden. Gratis cursussen en workshops. Van mensen die iets bijzonders kunnen en je daar enthousiast voor maken. Een lekkere rijsttafel maken, om maar wat te noemen. Je wordt er geen sterrenkok van, maar je zou zomaar eens kunnen besluiten om er wat meer mee te willen doen. Of wat lessen volgen van een goeie muzikant die je dan net genoeg leert om op een verjaardag de blits te maken met een pakkende blues.

Bij Beatstad Radio hebben ze nog veel meer in de aanbieding voor de leden. Teveel om op te noemen. Dat moesten we dan ook maar niet doen. Maar dit willen we er nog wel over kwijt: het zijn allemaal activiteiten waaraan je alleen maar mee kan doen als je lid bent van Beatstad Radio. En anders niet!

Het is overigens goed te doen: lid worden van Beatstad Radio. Iedereen kan het! Kijk maar eens op https://www.beatstad-radio.nl/lidmaatschappen. Lid worden van Beatstad Radio? Ik teken ervoor!

Beeld: Tamim Arafat/Unsplash

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.