Late roem is ook roem, toch?

Daar kwamen ze bij Beatstad Radio pas nog over te spreken: over dat er zoveel bandjes in Den Haag zijn. En toen was er even discussie of achter ‘zijn’ dan ‘geweest’ moest komen. Want zijn er nog steeds veel bandjes in Den Haag? Ze zijn er in elk geval geweest en iemand merkte op dat bandjes nog wel eens hun muziek opnemen. Om terug te horen hoe goed ze inmiddels zijn geworden bijvoorbeeld. Die moeten ergens zijn gebleven, merkte een Beatstad’er op. En hoe leuk zou het dan wel niet zijn om die te laten horen aan iedereen die graag naar Beatstad Radio luistert.

Misschien dat iemand er een programma mee kan maken, klonk het. Technisch moet het geen probleem zijn om bandrecorderspoelen, cassettes en wat allemaal nog meer achter de microfoons stond af te draaien. En het hoeft ook allemaal geen super HiFi te zijn; als die opnames zijn tijdsbeelden. Herinneringen aan ‘ja, zo deden we dat vroeger’. En dan weer eens contact op te nemen met andere bandleden om er nog eens over door te praten. Misschien opperen het nog eens te proberen. Voor de microfoons van Beatstad Radio, werd er meteen geroepen. Want je zult mensen zeker een plezier doen om ze te laten horen hoe het een misschien best wel bekend bandje van toen in vergaan, zeiden ze er meteen bij.

Dus vooruit: zoek die opnames maar weer eens op in de doos ‘diversen, ongesorteerd’ en vraag Beatstad Radio wat die ermee kan. Late roem is ook roem, toch? https://www.beatstad-radio.nl/contact-us/

 

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.