Komende week wordt So much better met Michael van Hogezand

Morgen is het weer zover: dan stelt Beatstad Radio op https://www.beatstad-radio.nl/ de nieuwe Plaat van de Week voor. So much better! van Michael van Hogezand; een muzikant met Haagse roots die al vele tientallen jaren muziek maakt. So much better! is zijn eigen productie die hij inspeelde met gastsaxofonist Wowie Quizo. “Deze song is ska-georiënteerd met New Age-getinte lyrics,” zegt Michael er zelf over. Vanaf morgen elk uur te horen om kwart over elk uur.

Wat feiten op een rij: zijn muzikale odyssee begon in Leidschendam waar hij bij Buninja Univers kwam en bij Boogie Stuff waar ook de bekende producer en bassist Michiel Eilbracht in speelde. Naar Amsterdam ging het daarna en naar het conservatorium van Hilversum. In 1986 vertrok hij voor een jaar muziekmaken naar New York en bracht daarna vijf jaar door in Portugal. Terug in Den Haag maakte hij naam als sessiemuzikant.

Hiv/aids-projecten
Nog wat feiten over Michael van Hogezand: in 2002 trok hij voor een half jaar naar Zuid-Afrika om er aandacht te vragen voor hiv/aids projecten. Toen werd het 2018 en reisde hij naar de Filipijnen om zijn maat en bekende drummer Clint Maraña op te zoeken. Sindsdien woont Michael daar ook. Onder de naam Michael Highsand speelt hij er in het entertainmentcircuit en leidt er als producer studiosessies.

Zijn filosofie:
I like loving and laughing until I crack up or just enough not to get serious
I am serious enough to not have to crack up but just enough to be loving and laughing

Dit delen:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.