Het déjà vu van Beatstad Radio

Déjà Vu Food & Drinks in de Haagse Weimarstraat: gastheerdichter Hoss Wilstra leidde er de eerste 06 kunst live van dit jaar. Op 29 januari was dat en wij van Beatstad Radio waren erbij met onze podcastmicrofoons. Een keur aan dichters en muzikanten liet van zich horen op dit evenement van kunstenaarsorganisatie en uitgeverij 06kunst.nl. Willem Adelaar en Pit van Nes bijvoorbeeld en Ingo Audenaerd, Gerben Johannes en Verzen van Ben. Gedichten èn muziek van  Wittgenstein’s Lolita, gedichten zonder muziek van Lucie Polders en gedichten met een lied van U-shine. Plus kleinkunst van het 2Vliegentheater en muziek zonder gedichten van De Binckhorstjes. Binnenkort allemaal te horen via www.beatstad-radio.nl.

Op 26 februari is er weer een 06 kunst live bij Déjà Vu. Met onder anderen Ine Duijnkerke en Kevin Groen. Voor het evenement van 26 maart staat Marjolein Jua al genoteerd en voor 30 april Djadi Loose, Johnito en Abigail Watson. “Verder kijken we maar even niet,” zegt gastheerdichter Hoss Wilstra. “Maar de tijd gaat snel, al hebben we de tijd zelf verzonnen.”

Ook meedoen met 06 kunst live? Vertel in een korte mail aan info@06kunst.nl wat je plan is. Dichters, verhalenvertellers en andere woordkunstenaars krijgen een kwartier voor hun optreden; als het even kan opgedeeld in twee blokken van pakweg zeven en een halve minuut. Muzikanten krijgen om en nabij vijfentwintig minuten, al dan niet opgedeeld in twee min of meer gelijke blokken.

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.