Beatstad Radio zorgt dat muzikant wordt gevonden

Het moeten er intussen aardig wat zijn: platforms waar je als muzikant je werk kan promoten. Prima platforms zijn dat meestal waar je als muzikant je werk mooi overzichtelijk kan ordenen voor iedereen die het wil kopen en horen. Er is alleen een kleinigheidje: hoe ontdekt iedereen je muziek? Je moet het maar net zien te vinden. Bij Beatstad Radio hebben ze daar wat op gevonden: een virtuele platenzaak voor muzikanten van hier.

Misschien weet je het al wel: Beatstad Radio is er òòk voor de plaatselijke muzikant die z’n werk onder de aandacht wil brengen. En als het even wil daarna ook nog verkopen. Bij Beatstad Radio doen ze dat via een virtuele platenzaak op https://www.beatstad-radio.nl. Je mailt een track in MP3 en zet erbij wat iemand daar allemaal van moet weten. En dan doe je er ook nog een foto of een andere afbeelding bij die het beste bij je track past.

Dan gaat Beatstad Radio aan de slag. Door de track te draaien in een programma waar die het beste tot z’n recht komt bijvoorbeeld of in een programma met alleen maar tracks van plaatselijke muzikanten. Die komen allemaal met een stukje plus foto in de nieuwsbrief van Beatstad Radio. Alles is terug te vinden in de virtuele platenzaak op de website van Beatstad Radio. En daar staat ook bij hoe je al die muziek kan (ver)kopen.

Het is een gratis service van Beatstad Radio om plaatselijke muzikanten en bands een extra podium te geven. Voorlopig een virtueel podium en wanneer we straks onze eigen studio hebben een echt podium waar Beatstad Radio bands en muzikanten live laat spelen. Before a live audience!

Dus: laat maar eens wat van je horen via https://www.beatstad-radio.nl. Zet dan in het onderwerpvakje ‘platenzaak’. Dan weten ze bij Beatstad Radio meteen waar het over gaat.

(Wordt vervolgd)

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.