Beatstad Radio pakt op tweede paasdag uit in RockArt

Beatstad Radio pakt weer eens uit op https://www.beatstad-radio.nl/. Op de tweede paasdag gaat dat gebeuren, in Hoek van Holland in Museum RockArt. Tussen elf in de morgen en vijf in de middag zendt Beatstad Radio live uit vanuit de studio die ooit van Radio Veronica was.

Er staat dan ook een aardig evenement op het programma: de mensen die daadwerkelijk de juiste beslissing hebben genomen om voor het leven te tekenen als lid van Beatstad Radio krijgen dan een fraai certificaat uitgereikt. Om mooi in te lijsten en thuis op een opvallende plek te hangen zodat iedereen die het ziet zegt: maar dat wil ik ook! Het goede voorbeeld en dat volgen zoals het spreekwoord dat zo treffend leert.

Het zou flauw zijn om nu al te verklappen wat Beatstad Radio allemaal gaat doen op de tweede paasdag bij RockArt. Teveel om op te noemen in elk geval, dus dat is een andere reden om het niet te doen. Maar het wordt gezellig in de oude studio van Radio Veronica. Wie tussen elf en vijf toch in de buurt van Museum RockArt moet zijn mag best even langskomen bij de Zekkenstraat 42 in 3151 XP Hoek van Holland.

Daar liggen overigens ook formulieren om lid te worden van Beatstad Radio. En wie voor de levenslange optie kiest, krijgt dan meteen zo’n mooi certificaat mee!

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.