Alles over de VIP-arrangementen van Beatstad Radio

 

‘Onvergetelijk’ heten de evenementen van Beatstad radio te zijn. Neem de tweede zondag van de maand, nu bij Ockenburgh Active Bowling. Je favoriete radiostation laat dan goeie bands optreden in de reeks Second Sunday Special Event. Mensen die daarvan extra willen genieten, kiezen dan voor een VIP-arrangement. Want: een gereserveerde plek op de allereerste rij, knabbels tijdens het optreden en een lekker hapje in de pauze en wie wil kan na afloop ook nog een praatje maken met de muzikanten.

Twee VIP-arrangementen biedt Beatstad Radio voor de tweede zondag van de maand bij Ockenburgh Active Bowling. De keuze is tussen een mini- en een maxiarrangement. Wij van Beatstad Radio zouden dan voor de maxivariant kiezen, adviseren we. Daarmee haal je echt alles uit zo’n evenement.

Neem bijvoorbeeld een Second Sunday Special Event in Ockenburgh. Maxi-VIPpers die vroeg komen, kunnen meemaken wat er allemaal nodig is voor zo’n optreden op de tweede zondag van de maand. Apparatuur opstellen en inregelen, instrumenten aansluiten en stemmen, alles wat met het licht van doen heeft. Teveel om op te noemen eigenlijk.

Als een concert afgelopen is, kunnen maxi-VIPpers nog een praatje maken met de muzikanten over waar je met muzikanten zoal over praat. Of herinneringen ophalen over een optreden dat zoveel jaar later nog steeds boeit. Of vragen hoe dat ook alweer zat met die ene bijzondere plaat.

Daarna schuiven maxi-VIPpers met de muzikanten en de mensen van Beatstad radio aan voor het gezamenlijke diner dat de dag afsluit; met een Indonesische minirijsttafel bijvoorbeeld.

Nog even dit advies: bestel vroeg je VIP-plaatsen want het aantal is beperkt!

Dit kun je allemaal met een mini-VIParrangement:

 1. meteen doorlopen naar je speciaal gereserveerde plaatsen voor in de zaal
 2. een feestelijk glaasje met bubbels of iets anders wat bij een bijzondere middag past
 3. een collectie knabbels op tafel voor de lekkere trek
 4. in de pauze een hapje om extra te genieten van de tweede helft

Dit kun je allemaal met een maxi-VIParrangement

 1. meteen doorlopen naar je speciaal gereserveerde plaatsen voor in de zaal
 2. een feestelijk glaasje met bubbels of iets anders wat bij een bijzondere middag past
 3. meemaken wat er allemaal aan voorbereiding nodig is
 4. een collectie knabbels op tafel voor de lekkere trek
 5. in de pauze een lekker hapje om extra te genieten van de tweede helft
 6. na het optreden een praatje maken met de muzikanten
 7. met z’n allen genieten van een gezamenlijke maaltijd

Maxi of mini: met elk VIP-arrangement praat je nog lang na over een evenement van Beatstad Radio. Tip: wie zo’n muzikaal optreden nog extra bijzonder wil maken, gaat met een hele groep vrienden als VIP naar een Second Sunday Special Event. Wel op tijd laten weten zodat de mensen van Beatstad Radio er bij het indelen van de zaal  rekening mee kunnen houden.