Wat doen jullie nou eigenlijk met het geld?

En natuurlijk horen wij van Beatstad Radio die vraag wel vaker: wat doen jullie nou eigenlijk met het geld van de leden, de sponsors en de donateurs? Daar kopen we koffie van, zeggen we dan. En thee voor wie dat liever heeft.

Wie nog meer wil weten leggen we uit dat we een studio gaan inrichten met allemaal apparatuur waarmee we bijvoorbeeld muzikanten bekend maken. Er komt ook techniek om ergens anders bands op te nemen voor Beatstad Radio.

Die studio wordt ook een mooie ruimte voor mensen die programma’s maken en presenteren. Ze kunnen er bijvoorbeeld hun gasten ontvangen die iets komen vertellen. En hebben die hun verhaal gedaan dan kunnen onze technische mensen daar een mooi programma voor Beatstad Radio van maken.

Waar we ook geld aan uitgeven: promotie om Beatstad Radio een klinkende naam te geven. Via onze moderne website die de weg wijst door onze programma’s, met ouderwets drukwerk waarmee je onze gegevens altijd bij de hand hebt, en vergeet de eigen kraam niet waaraan festivalgangers kunnen zien Beatstad Radio er ook bij is.

Wie nog meer wil weten, moet maar lid worden. Want Beatstad Radio houdt de leden van alles op de hoogte. Net als de sponsors en donateurs overigens.

 

Photo by Visual Stories || Micheile on Unsplash

Dit delen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.