Winkelcentrum Beatstad Radio

Het enige non-profit winkelcentrum van Nederland!

Welkom in het virtuele winkelcentrum van Beatstad Radio. Waar we allemaal prachtig mooie aanbiedingen hebben die het leven een stuk aangenamer maken. Kijk maar eens in de shop waar we luisteraars lid maken van Beatstad Radio en zeer gewaardeerde sponsors welkom heten:

Allerlei leuke hebbedingetjes verkopen we in het virtuele winkelcentrum van Beatstad Radio. Vaak nog extra leuk door de korting van vijftien tot twintig procent die we op de prijs geven. Hier staat het allemaal uitgestald:

Een Members Only-shop heeft Beatstad Radio ook. Daar mogen alleen onze geregistreerde leden kopen met hun geheime code. Een speciaal ontworpen T-shirt bijvoorbeeld. Het hangt hier:

Voor de vrijwilligers richtte Beatstad Radio een aparte winkel in. Die kunnen daar bijvoorbeeld een speciaal voor de vrijwilligers ontworpen T-shirt aanschaffen. Maar dat kan alleen met hun geheime code. Hier moet je zijn:

Het kan wel eens gebeuren dat je je geheime code niet meer weet. Ben van Beatstad Radio schiet je dan te hulp via onderstaand formulier.

Beatstad Radio richt binnenkort ook een muziekwinkel in. Muzikanten kunnen daar hun werk verkopen aan iedereen die het wil horen. Als handig digitaal bestand voor op de telefoon bijvoorbeeld, als een CD of een DVD die een mooi plekje in de kast krijgt of als ouderwetsche grammofoonplaat met een fraaie hoes om ingelijst aan de muur te hangen. Beatstad Radio laat binnenkort meer horen.

Hieronder kun je contact opnemen met Ben om de codes te verkrijgen, of met andere vragen.